Events list

16 Leidraden voor een Gelukkig Leven – Niveau 1 in Loenen, Netherlands

Calendar
16 Guidelines events
Date
10:00 am 22. Feb 2020 - 5:00 pm 23. Feb 2020
Location

Description

This workshop is delivered in Dutch .

16 Leidraden voor een Gelukkig Leven (16L) is een programma dat is ontwikkeld door de Foundation for Developing Compassion and Wisdom (FDCW). De 2-daagse workshop wordt gegeven door FDCW-geaccrediteerde trainers en is zowel geschikt voor beginners in de beoefening van mindfulness, meditatie en emotionele intelligentie, als voor mensen met enige ervaring hierin.

De interactieve, ervaringsgerichte workshop is gebaseerd op een aantal universele waarden die gericht zijn op het ontwikkelen van positieve kwaliteiten in je leven, die zijn gestoeld op inzichten vanuit eeuwenoude boeddhistische wijsheid en modern psychologisch en neurowetenschappelijk onderzoek. De 16L tools helpen je om een nieuwe wending te geven aan de manier waarop je denkt, handelt, je verhoudt tot anderen en zin geeft aan je leven. Het programma is ontworpen om ons mentale welzijn te bevorderen, emotionele veerkracht te ontwikkelen en te werken aan positieve relaties. Op deze manier werk je aan meer geluk voor jezelf en voor de wereld om je heen.

We reflecteren op vragen zoals:

  • Hoe ga ik om met uitdagende situaties of mensen in mijn leven?

  • Welke kwaliteiten kan ik verder ontwikkelen?

  • Hoe kan ik compassie en wijsheid ontwikkelen?

  • Wat is mijn kompas voor een gelukkig en goed leven?

  • Hoe kan ik een bijdrage geven in deze wereld?

Bij de workshop zijn een basisboek, handouts en een set kaarten inbegrepen. Al het materiaal is in het Nederlands. Verder zijn er Engelstalige zelfstudiematerialen en een gratis app beschikbaar.

Facilitators

Silvie lives in the Netherlands and is an accredited facilitator for 16 Guidelines Level 1 and Building Balanced Empathy, delivering workshops in Dutch and English.

Cost & Booking

130 euro, incl. basisboek, 16L kaartjesset, maaltijden, 1 overnachting

For more information and registration, visit https://maitreya.nl/loenen-16-leidraden.htm

Location information

Maitreya Instituut Loenen, Hoofdweg 109, 7371 GE Loenen, Netherlands

Country
Netherlands
County
Gelderland
City
7371 GE Loenen
Street
Hoofdweg 109